Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

QUAD-ATV.GR - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Στις 14 Οκτωβρίου του 2009, "βγήκε στον αέρα" το Quad-Atv.gr, το φόρουμ που σήμερα είναι πλέον το μεγαλύτερο διαδικτυακό "σπίτι" στην Ελλάδα για Atvs, Quads & Buggies!
Το φόρουμ ξεκίνησε με σκοπό να υπάρχει ένας χώρος στο ίντερνετ , όπου οι λάτρεις όλων αυτών των οχημάτων να μπορούν να συναντιούνται, να μαθαίνουν νέα, να κάνουν βόλτες και εκδρομές, να πίνουν το καφεδάκι τους και να τα λένε, κάποιοι να συμμετέχουν σε αγώνες Trail Ride - Rally Raid - Scramble - MX, να μαθαίνουν για διάφορα θέματα τεχνικά-βελτιωτικά σχετικά με τα οχήματα τους, και οι νέοι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν να βρουν μέσα από τις ενότητες του Quad-Atv.gr και τις γνώσεις - εμπειρίες - απόψεις των μελών του αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει.
'Ολα αυτά, το Quad-Atv.gr τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό σ' αυτά τα τρία πρώτα χρόνια της λειτουργίας του.

Η προσπάθεια ξεκίνησε σιγά σιγά αλλά το ενδιαφέρον, η στήριξη και η αγάπη του κόσμου ξεπέρασε ίσως κάθε αρχική προσδοκία με αποτέλεσμα τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των μελών, πάνω από 920 σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός αν αναλογιστεί κάποιος το πολύ ειδικό ενδιαφέρον του αντικειμένου, δηλαδή την αγάπη μερικών ανθρώπων για τα συμπαθή αυτά τετράτροχα!

 Εκτός όμως από όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω, η δύναμη του Quad-Atv.gr φάνηκε και σε κάτι ακόμα, που ίσως είναι και σημαντικότερο όλων. . . στη φιλία!
Μέσα από τις σελίδες του, άνθρωποι που δεν γνωρίζονταν πριν, άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας έχουν γίνει τώρα φίλοι, μιλάνε καθημερινά εντός και εκτός του φόρουμ και μοιράζονται πέρα από το χόμπι τους, και πιο προσωπικές στιγμές. . . χαρές. . . λύπες. . .
  Κλείνοντας αυτό το αφιέρωμα, μεταφέρουμε εκ μέρους του Quad-Atv.gr ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια, και μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται καλύτερη!

Δημήτρης (KFX-R) administrator του φόρουμ


2 σχόλια: